У сформованого круасану має бути щонайменше шість «сегментів». 3Викладаємо круасани (не впритул, з розрахунком, що вони збільшаться як мінімум удвічі) на лист з пергаментом присипаним борошном. Змащуємо жовтком і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 25–30 хвилин.
10 хвилин Круасани випікають приблизно 10 хвилин за нормальної температури 180 градусів, та був ще 10 хвилин за нормальної температури 160 градусів. Перші 10 хвилин — це приблизна оцінка, залежить від параметрів конкретної духовки.
Круасани розкласти на деко на відстані 5-7 см, прикрити серветкою (щоб уникнути завітрювання) і залишити в теплому місці для розморожування на 15-30 хвилин. Випікати 15-25 хвилин у розігрітій до 180-200 ° C духовці, поки круасани не стануть золотистими.