Якісний майонез повинен бути однорідним – без крупинок та рідини на поверхні, не рідким, не надто густим, мати приблизно таку ж консистенцію, як у сметани. – Щоб надати майонезу необхідну густоту та довготривалу стійкість, в рецептури вводять стабілізатори та загусники.Oct 6, 2022
Найкращими ми визнали варіанти, які беззастережно сподобалися всім співробітникам редакції.
- «Слобода», майонез «Провансаль» …
- Mr. …
- «Ряба», майонез «Провансаль» …
- «Добри», традиційний майонез «Провансаль» …
- «Махєєв», майонез «Провансаль» …
- Fine Life, майонез «Провансаль» …
- Calve, класичний майонез
Рейтинг майонезних марок
- "Ряба". Цей густий продукт з гарним вмістом яєчних продуктів та жирністю. …
- "Слобода". Смак продукту просто відмінний: без зайвого запаху, без кислинки і гіркоти. …
- «Здобри». …
- "Московський провансаль". …
- "Calve".
Необхідно вибирати майонез з мінімальною кількістю Е, крім того, варто уникати особливо небезпечних добавок, таких як Е951. Найбільш корисний соус, приготований на основі оливкової олії, він містить цінні для організму лінолеву та ліноленову кислоти та безліч вітамінів.