позбавляє від вугрової висипки; відновлює функціонування печінки; запобігає розвитку онкології. В склад червоної сочевиці входить унікальна клітковина, яка добре розчиняється та швидко засвоюється організмом, стимулюючи травлення, що сприяє профілактиці раку прямої кишки.
Шкода сочевиці З обережністю варто вживати тим, що кого є подагра. Пам'ятайте, що сочевиця може утворити дискомфорт у шлунку та посилити процеси бродіння, тому варто відмовитися від продукту, якщо ви маєте різні хвороби ШКТ. З цієї ж причини не варто їсти її перед сном.
Оптимальний варіант – готувати страви із сочевиці 2-3 рази на тиждень. І тоді корисні боби займуть гідне місце у правильному харчуванні.