Сьогодні Олена Василівна розповість про те, якими смачними українськими галушками (за простоту їх невипадково називають ще ледачими варениками) вона пригощає в “Журавлині”. Нам знадобиться: чотири великі картоплини, три яйця, борошно, сіль і перець (за смаком).
“Лінивими” вареники називають через спосіб виготовлення. За складом вони нічим не відрізняються від традиційних, проте всі інгредієнти змішуються в єдину масу і не потребують копіткого розкочування тонкого тіста та подальшого формування. Багатьом вони знайомі ще з дитячих років, хтось уперше спробував страву в шкільній їдальні.
Ліниві вареники традиційна українська страва. На смак у принципі це ті самі вареники, тільки ліниві. А ліниві вони, тому що готуються простіше, бо не потрібно в тісто вкладати начинку, інгредієнти потрібно просто змішати. Ліниві вареники робляться дуже просто, а головне швидко.