Найкориснішим, за словами експерта, є кролик. – Крольчатина – чемпіон з вмісту білка: 21 відсоток. Це навіть більше, ніж у курці, – пояснила Олена. — Крім того, кроляча м'ясо засвоюється людиною на 90 відсотків, а яловичина, наприклад, лише на 60.
М'ясо кролика – дієтичний продукт, який добре засвоюється і містить залізо, вітаміни групи В, солі калію, фосфору, магнію та інших мінеральних речовин. 2. Людський організм здатний засвоювати кролятину на 90%, тоді як яловичина засвоюється лише на 62%.
М'ясо кролика містить омега-3 та омега-6 жирні кислоти, в ньому є вітаміни А, РР, Е, С. Крім того, м'ясі дуже багато вітамінів групи В – В1, В2, В4, В6, В9, В12. У кроляті є цінні мікроелементи – магній, калій, сірка, хлор, кальцій, натрій, фосфор і т.д.