Макаронс рекомендуємо зберігати у нижній частині холодильника (температура 1-7 ° С). Бажаний термін зберігання – сім днів. За годину-дві перед подачею на стіл радимо викласти їх з холодильника для отримання повної віддачі від текстури та смаку.
2 роки Термін зберігання макаронів складає 2 роки у сухому приміщенні. Згущене молоко в металевій банці зберігається 1 рік, у пластиковій – 6 місяців. Немиті яйця можна зберігати без холодильника близько місяця, у холодильнику – 3 місяці.
Головне – це скласти macarons в контейнер, що щільно закривається, і для вірності ще обмотати контейнер плівкою. Для розморожування дістати контейнер із морозилки та поставити на ніч (мінімум на 4 години) у холодильник. Добре переносять заморожування macarons, начинені ганашем (будь-яким) і масляним кремом.