Ці кислоти містяться у складі клітин головного мозку. Кислота омега 6 корисна зниження холестерину у складі крові, також вона мінімізує ризик розвитку атеросклерозу, тому функціонування серцево-судинної системи нормалізується.
У чому користь юшки? Тетяна Куліш, гастроентеролог: «Рибна вуха дуже корисна. Вона містить жирні кислоти омега-3 та омега-6, саме вони гальмують розвиток атеросклерозу в нашому організмі. А ще покращують роботу серцево-судинної системи.
У середньому, в 100 г такого супу міститься 46 ккал, більше 3 г білків, 1 г жирів та до 6 г вуглеводів. У хімічному складі юшки присутні вітаміни групи В, а також вітаміни А, З, D.
У таблиці наведено зміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінералів) на 100 грам їстівної частини.Юшка рибальська".
Нутрієнт | Білки |
---|---|
Кількість | 8.5 г |
Норма** | 76 г |
% від норми 100 г | 11.2% |
% від норми 100 ккал | 16.8% |